Troels Mikaelsen den 27-06-2017
    Kære Forældre

Hermed et ønske om en rigtig god sommer, og ferie til alle.
    De nye klassers skemaer ligger nu tilgængelige i intra. I forhold til at orientere jer om hvilke lærere, der skal have de forskellige hold, kan I kigge i personalelisten og sammenligne med de initialer, der står på skemaerne.
    Skolen begynder igen torsdag den 10. August 2017, kl. 8.00.
    Rigtig god sommer!

Ledelsen på Lundergårdskolen
    Skoleleder Jan Andersen
    Troels Mikaelsen
    Troels Mikaelsen den 23-06-2017

Så har Nordjyllands Trafikselskab de endelige køreplaner for næste skoleår klar på hjemmesiden. Det er stadig gældende køreplan, som kommer først, men til venstre på hjemmesiden er der mulighed for at vælge ny køreplan gældende fra august 2017.

Nordjyllands Trafikselskab anbefaler, at I henviser til siden herunder, hvor listen over alle ruter, der betjener Hjørring kommune, er samlet:

Teksten er også opdateret med de større ændringer, der sker pr. august 2017, og kortene på de enkelte ruter er opdateret.