Indskrivning til skolestart d. 13. aug. 2019

Vi inviterer kommende elever og forældre til åbent hus arrangementer vedr. børnehaveklassernes skolestart 2019.

Højene Skole inviterer til åbent hus arrangement, mandag den 14. januar fra kl. 17.00-18.30.

Skolen i Bjergby inviterer til åbent hus arrangement torsdag den 24. januar fra kl. 17.00-18.00.

Lundergård skolen inviterer til åbent hus arrangement, tirsdag d. 15. januar fra kl. 17.00-18.30.

Skolernes ledelse, børnehaveklasseledere og SFO personale er værter for arrangementerne.

Der er åbnet for indskrivningen, som er digital, og yderligere information om skolestart kan findes på Borger.dk.

LINK TIL INDSKRIVNING: https://hjoerring.dk/borger/skole-og-uddannelse/bh-9-klasse/indskrivning-til-boernehaveklasse/

Besøg også vores Facebooksider og se noget af det vi laver på skolerne. Klik på link herunder.

• 21-01-2019
    projektfremlæggelse 9.årgang · H9A · H9B · H9C · H9D
  • 22-01-2019
    projektfremlæggelse 9.årgang · H9A · H9B · H9C · H9D
  • 28-01-2019
    Møde med forældre · L6C
    Troels Mikaelsen den 18-01-2019
    Til forældre til elever på Lundergårdskolen

Vedr.: Deling og download af henrettelsesvideo fra Marokko.

Vi er i SSP-samarbejdet på skolen vidende om, at en video, der viser henrettelsen af en dansk og en norsk kvinde i Marokko er blevet set og delt af elever i og/eller udenfor skoletiden.
    Ud over det etisk uordentlige i, at dele en sådan video og det ubehagelige i at se den, er der også en risiko for, at det er ulovligt.
    Flere jurister tilkendegiver, at det kan være en overtrædelse af straffelovens § 264 d, at downloade og dele videoen. Man risikerer, at blive sigtet for overtrædelse af straffeloven på en måde der minder om det der skete i ”Umbrellasagen” - der omhandlede unges deling af video med andre unges seksuelle samkvem.
    De tilfælde vi har kendskab til på skolen håndteres. Vi vil bede alle jer forældre tale med jeres børn og unge om det problematiske i en sådan adfærd med henblik på at undgå den.
    Skulle man mod sin vilje modtage videoen, anbefales det, at slette uden at downloade eller åbne videoen.
    Er man, som forældre i tvivl om hvad man skal gøre, kan der søges råd og vejledning hos Kommunens SSP- og Ungdomskonsulenter – data på disse findes på: www.ssp.hjoerring.dk
    På vegne af SSP-samarbejdet på Lundergårdskolen.

Troels Mikaelsen