Line Karsø den 08-07-2016
     God sommerferie

Kære alle
    Jeg vil hermed gerne ønske jer alle en rigtig god, lang og velfortjent sommerferie.
    Undervisningen begynder igen den 11. august 2016.

Michael Harritslev
    Skoledistriktsleder
    Tina Ejstrup Svendsen den 22-06-2016
    I begyndelsen af sommerferien lægges køreplaner for skoleåret 2016/2017 ud på NT’s hjemmeside www.nordjyllandstrafikselskab.dk

Besked fra NT:

Vi står desværre i den situation, at vores leverandør er stødt ind i uventede problemer, og derfor ikke kan nå at få færdiggjort og leveret elevernes skolekort før første skoledag i august. Leverandøren forventer, at det drejer sig om en uges forsinkelse, hvilket betyder at eleverne ikke har deres skolekort den første uge efter, at de er startet i skole.
    Vi informerer vognmænd og chauffører på vores busruter om, at eleverne kører helt uden rejsehjemmel i den første uge efter ferien.