Bjergby undervisningssted

7. november: 7. årgang
    14. november: 8. årgang
    21. november: 9. årgang

De fleste lærere, der har fag på årgangen er til stede - ihvertfald i de primære fag.

En lærer kan have mange fag på en årgang. Forsøg venligst at prioritere de væsentligste fag hos de pågældende, da tiden kan komme under pres, hvis der bruges for megen tid på samtaler om mindre fag.

Vel mødt!

mvh

Troels Mikaelsen
    Troels Mikaelsen den 16-08-2018
    Kære Forældre

Velkommen til et nyt skoleår i SFÆ - og især velkommen til 6. årgangs elever og forældrekreds, som nu er rykket op til 'de store'.

Vi glæder os til at mødes med jer i efteråret til forældre/klassemøderne i de enkelte klasser. Det er her I vil få præsentationen af klassens nye lærere, samt information om årets forløb i klassen, med både fagligt og trivselsmæssigt fokus. I vil få en direkte invitation i intra fra klassens lærerteam til disse møder.

Vi har rigtigt meget på hjerte, og store ambitioner om at dygtiggøre jeres unge mennesker bedst muligt i den vigtige skolegang i udskolingsårene.

Jeg håber, at I prioriterer møderne højt - det er vores forhåbning, at der bliver 100% fremmøde, da det er vores ramme for at sikre et godt samabejde med jer til bedste for elevernes trivsel og udvikling i skolen.

I november løber cafésamtalerne af stabelen. Her vil I - sammen med eleverne - få en opdatering på jeres barns aktuelle læringssituation. Reservér allerede nu tid i kalenderen efter nedenstående plan. Når vi nærmer os tidspunktet, vil der blive oprettet elektronisk tilmelding på intra.

Med håb om et godt skoleår.
    På gensyn!

Troels Mikaelsen