Tekst

ET GODT STED AT VÆRE OG ET GODT STED AT LÆRE.  Nordvestskolen er en udviklingsorienteret skole, med vægt på den sociale dimension og et stærkt fællesskab. Skolen har et højt fagligt niveau, der styrker og udvikler den enkelte elevs samlede kompetencer og skærper elevernes nysgerrighed, samt lyst til læring både fagligt, personligt og socialt. Skolens dagligdag tilrettelægges, så den giver eleven selvværdsfølelse og initiativlyst. Se hele værdigrundlaget i menuen til venstre på siden.

• 19-12-2017
    08:00-11:30
  • Peder Vang den 13-12-2017
    Kostpolitik - Nordvestskolen

Kære elever og forældre.

I forlængelse af Hjørring Kommunes overordnede kostpolitik har skolebestyrelsen udarbejdet en kostpolitik for Nordvestskolen. Begrundelsen herfor er at sund kost er en vigtig del af barnets udvikling og har stor betydning for dets trivsel .

Der er i dag generelt megen viden og erfaring om kostens indflydelse på vores trivsel og indlæring. Vi ved, at et barn har brug for meget energi til at lege, lære, koncentrere sig og bruge kroppen – energien hertil fås bl.a. gennem en næringsrig og alsidig kost.

Det har tidligere været således, at eleverne i overbygningen på Højene skole har haft tilladelse til at forlade skolen for at handle i de nærliggende butikker i frikvartererne. I forlængelse af kostpolitikken har skolebestyrelsen besluttet, at det ikke er foreneligt med den nye kost politik. Det betyder konkret, at det ikke er tilladt at forlade skolen og foretage indkøb fra og med 4. januar 2018.

Herudover nedsættes et kantineråd (Kantine leder, medarbejder, elevråd, sundhedsplejerske, ledelse) på hvert undervisnings sted, der kan være med til at sætte fokus på sortimentet i kantinerne, således at elever også bliver hørt.

Vi regner med, at I som forældre vil bakke op om skolens kostpolitik.
    ./. vedlagt kostpolitikken

Lars Borup
    Formand for skolebestyrelsen

Michael Harritslev
    Skoledistriktsleder
    Henrik Hansen den 23-11-2017
    SøgSmart er et digitalt værktøj til elever på grundskoleniveau.
    Eleverne lærer at søge efter information og være kildekritiske.
    Værktøjet er udviklet af de danske centralbiblioteker i et samarbejde med CFU.dk.
    Prøv det via linket http://xn--sgsmart-q1a.dk/#/home?view=frontpage
    Troels Mikaelsen den 23-06-2017

Så har Nordjyllands Trafikselskab de endelige køreplaner for næste skoleår klar på hjemmesiden. Det er stadig gældende køreplan, som kommer først, men til venstre på hjemmesiden er der mulighed for at vælge ny køreplan gældende fra august 2017.

Nordjyllands Trafikselskab anbefaler, at I henviser til siden herunder, hvor listen over alle ruter, der betjener Hjørring kommune, er samlet:

Teksten er også opdateret med de større ændringer, der sker pr. august 2017, og kortene på de enkelte ruter er opdateret.